21 ian. 2013 | 09:40

Line VoIP – O noua aplicatie cross-platform cu succes la public

ACTUALITATE
Line VoIP – O noua aplicatie cross-platform cu succes la public

Desi multi dintre noi folosesc Viber sau  gratuita, Line VoIP este un alt concurent care vine din urma.

line voip cross-platform 100 milioane utilizatori

Nu mi s-a mai intamplat de mult ca o aplicatie atat populara sa-mi fi scapat. Cu toate acestea, din moment ce a atins pragul de 100 de milioane de utilizatori la nivel global, in scurt timp Line VoIP are toate sansele sa intre in portofoliul de aplicatii al celor mai multi dintre noi. Nu de alta dar este printre putinele aplicatii care ruleaza la fel de bine pe iPhone, Android, BlackBerry si Windows Phone. Pana si  integrarea intregului set de functii pe BlackBerry.

Foarte popular in Asia, Line VoIP incepe sa castige teren si in restul lumii. Pe langa numarul total de utilizatori, acesta si-a mai insusit un record, obtinand titlul de cea mai rapida crestere in rata de adoptie. Din octombrie 2012 si pana acum, 30 milioane de utilizatori noi au imbratisat aceasta platforma de comunicatii gratuite prin voce si mesaje scurte. In cazul in care, in opinia voastra, popularitatea se masoara in primul loc in AppStore, dezvoltatorii aplicatiei se lauda ca detin pozitia intai in 41 de magazine virtuale de aplicatii la nivel global.

Pe langa Facetime, Skype, iMessage, WhatsApp, Yahoo! Messenger, Tango, Viber si Facebook Messenger, credeti ca mai sunteti atrasi de o aplicatie similara?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele