LG Optimus G este un succes mai mare decat ne asteptam

LG Optimus G este un succes mai mare decat ne asteptam
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
10:20 21.01.2013

Similaritatile dintre  au fost discutate extensiv, cu toate acestea se pare ca LG Optimus G se gaseste mult mai usor in magazine.

LG Optimus G

Considerat unul dintre cele mai de succes  producator, noul LG Optimus G se pare ca are si cifrele de vanzari cu care sa ateste afirmatia de mai devreme. Cu un milion de astfel de smartphone-uri comercializate, LG se poate lauda ca a inregistrat un succes si cu utilizatorii nu doar cu editorii de review-uri. Comunicatul oficial a fost publicat pe un site coreean, .

Desi popularitatea acestui terminal nu se compara cu cifrele de vanzari ale unor smartphone-uri precum Galaxy S III sau iPhone 5, LG poate considera linistit ca a dat lovitura. La aproximativ 4 luni de la lansare, smartphone-ul cu ecran de 4,7 inci si procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro este folosit de un milion de oameni fara a fi disponibil la nivel global. Lansarea initiala a terminalului a avut loc in Canada, Japonia, Coreea de Sud si Statele Unite. Abia in primele 3 luni ale acestui an, smartphone-ul va fi disponibil in cateva tari din Europa si in China.

Ar fi interesanta o comparatie dintre vanzarile de LG Optimus G si Nexus 4. Din pacate, Google rareori face publice cifrele de vanzari pentru a ne satisface aceasta curiozitate.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI