LG lanseaza o imprimanta portabila pentru fotografii

LG lanseaza o imprimanta portabila pentru fotografii

Cu titlul de cea mai mica imprimanta foto mobila din lume, Pocket Foto castiga detasat tilul de gadget. Din pacate,  s-ar putea numara printre gadgeturile care nu vor ajunge la noi in tara, avand in vedere ca cei de la LG nu au facut nici macar mentiuni legate de disponibilitatea in SUA.

LG Pocket Photo Printer

Dispozitivul din partea stanga a imaginii de mai sus poarta numele de LG Pocket Photo si este o imprimanta cu dimensiuni compacte – 2,8 x 4,7 x 0,9 inci. Gandita in special pentru a imprima imagini de pe un smartphone, imprimanta include atat NFC cat si Bluetooth sau USB pentru a-si duce sarcina la bun sfarsit prin orice mijloc se potriveste scenariului vostru. Partea de imprimare nu foloseste cerneala clasica ci hartie activata termic de tip Zink (Zero Ink). Fotografiile rezultate nu au o dimensiune foarte mare, insa de cele mai multe ori cei 2 x 3 inci inci sunt suficienti pentru un cadou sau o amintire.

In ceea ce priveste disponibilitatea, exista o veste buna si una rea. Vestea buna e ca Pocket Photo nu este un produs compatibil doar cu smarthone-uri LG. Vestea rea e ca Pocket Photo nu este compatibil cu un iPhone, iPad sau iPod Touch. Problema vine de la o aplicatie pe care sunteti obligat sa o aveti instalata pe smartphone pentru a utiliza imprimanta, care cel putin momentan este disponibila doar pentru aparatele cu Android, insa nu si iOS. Ca un plus pentru aplicatia mentionata mai sus, aceasta va permite sa integrati in imagini coduri QR, sa scrieti mesaje sau sa aplicati cateva filtre pentru a schimba radical aspectul pozei inainte de imprimare. Pretul specificat pentru imprimanta Pocket Photo este echivalent cu 170 dolari, insa momentan a fost anuntata doar in Coreea.

LG Pocket Photo bluetooth print from Gboy on Vimeo.

Citește și: