LG G Flex, smartphone-ul cu ecran flexibil arata bine in specificatii

LG G Flex, smartphone-ul cu ecran flexibil arata bine in specificatii

Cu toate ca stiam de mult ca va fi numele smartphone-ului cu ecran de flexibil de la LG, abia acum aflam specificatiile sale.

LG G Flex smartphone cu ecran curbat

In urma cu cateva saptamani cei de la . Terminalul de mai sus al sud coreenilor este al doilea model care foloseste aceasta tehnologie, dupa ce Samsung a anuntat Galaxy Round. Cu toate ca nu prea puteti achizitiona momentan nici unul dintre cele doua aparate, cu aceasta ocazie am aflat macar specificatiile complete ale lui LG G Flex.

Specificatii LG G Flex smartphone cu ecran curbat

Daca tot stim ca Galaxy Round este de fapt un Galaxy Note 3 cu panou flexibil, prin intermediul unor specifcatii scapate pe site-ul de rezultate al celor de la AnTuTu, aflam ca interiorul creatiei similare a celor de la LG este bazat pe LG G2. Acesta din urma a fost lansat cu surle si trambite in urma cu cateva luni si nu este nici pe departe un terminal demodat. Ca urmare, performanta G Flex va fi asigurata de combinatia dintre un SoC Qualcomm Snapdragon 800 si 2GB de memorie RAM. Un aspect mai putin obisnuit este rezolutia de doar 1280 x 720 pixeli a panoului de 6 inci. Desi acest aspect ar putea fi perceput ca un handicap in oceanul de smartphone-uri cu ecrane Full HD, densitatea de pixeli de 244 PPI este foarte probabil o limitare a display-ului curbat.

Am putea spune ca acestea nu sunt specificatiile finale ale aparatului, din pacate este greu de apreciat daca in aceasta competitie pentru primul telefon cu ecran flexibil, LG se va grabi sa mai aduca modificari majore dispozitivului de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: