LG a anuntat oficial noul smartphone revolutionar LG G Flex

LG a anuntat oficial noul smartphone revolutionar LG G Flex

Avand in vedere cateva elemente introduse , termenul de revolutionar este cel mai potrivit in asociere cu aparatul.

lansare LG-G-Flex

De cateva saptamani am tot detaliat cele doua smartphone-uri cu display-uri curbate, LG G Flex si Samsung Galaxy Round. Desi panoul unuia este curbat de alungul telefonului si panoul celui de al doilea este curbat pe latul terminalului, exista si cateva similaritati intre ele. Cea mai importanta consta in disponibilitatea redusa, limitata in ambele cazuri la Coreea de Sud, tara mama atat a celor de la LG cat si a celor de la Samsung.

In acest caz este vorba de anuntul oficial al smartphone-ul . Acesta foloseste un panou flexibil OLED curbat a alungul orizontalei, motiv pentru care are o grosime variabila de la 7,9 pana la 9,7 milimetri. Greutatea sa este de 177 grame iar rezolutia nativa a panoului de 6 inci este egala cu 720p.  Cu toate ca rezolutia nu se integreaza in trendul panourilor Full HD, in ceea ce priveste partea de procesare cu siguranta nu s-a facut nici un compromis. Vedem o combinatie dintre un Qualcomm Snapdragon 800 quad core tactat la 2,26 GHz si 2GB RAM. Camera principala este de 13 megapixeli iar la capitolul autonomie nu ar trebui sa aveti probleme avand in vedere bateria peste medie de 3500 mAh.

In principiu, Galaxy Round a fost anuntat primul. Chiar si asa, insa, cei de la LG se grabesc sa-si clasifice propria creatie ca fiind ,,primul smartphone curbat ,,real” din lume”. Afirmatia este bazata pe o ergonomie sporita, un confort suplimentar in timpul apelurilor telefonice, o experienta mai imersiva la vizionat clipuri video si nu in ultimul rand pe abilitatea de a afisa imagini mai luminoase si naturale datorita configuratiei de pixeli Real RGB. Desi nu vine cu elemente software impresionante construite in jurul curburii, prin ,,swing lock screen” aveti parte de o animatie a imaginii de fundal atunci cand clatinati telefonul pe o suprafata si incercati sa-l deblocati. In plus, un gest de pinch cu doua degete pe ecranul de blocare va deschide anumite aplicatii multimedia.

Partea suprarealista a comunicatului de lansare consta intr-o pelicula aplicata pe spatele aparatului care reuseste in cateva minute sa remedieze orice zgarietura. Sud-coreenii compara respectiva experienta cu ceea ce traieste Wolverine din X-Men. O astfel de functie trebuie insa testata in lumea reala, deoarece poate foarte usor sa sune bine in teorie fara sa fie foarte eficienta in practica.

display curbat LG_G_Flex-4

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: