04 apr. 2013 | 12:30

LG anunta o imprimanta foto pentru smartphone: Pocket Photo Smart

ACTUALITATE
LG anunta o imprimanta foto pentru smartphone: Pocket Photo Smart

Intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi ne-am obisnuit cu fotografiile in format digital, Photo Smart vrea sa ne retrezeasca pofta de tiparituri.

lg pocket photo printer

Nu stiu daca are neaparat legatura cu faptul ca facem mii de fotografii cu telefonul, cei mai multi dintre noi insa nu mai imbratisam cu acelasi entuziasm imprimatul pozelor. Cu toate acestea, o imprimanta destinata smartphone-urilor ar putea fi exact gadgetul care sa ne aduca aminte de placerea rasfoitului prin fotografii. Cine stie, in loc sa umpleti un album pe Facebook cu poze cu mancare, poate veti umple un perete cu acelasi continut culinar in format tiparit.

este o imprimanta portabila ce poate imprima imagini la o rezolutie de 2 x 3 inci (5,08 x 7,62 centimetri). Lansata initial in Regatul Unit, aceasta creatie a companiei coreene nu are nici o legatura cu conceptul clasic de imprimanta. Se incarca cu energie electrica de la USB, dar functioneaza cel mai bine in tandem cu un dispozitiv cu iOS sau Android, prin intermediul unei conexiuni wireless. Partea de comunicatii se desfasoara prin intermediul unei conxiuni Bluetooth, iar partea de imperechere are loc prin NFC.

Personal, sunt de parere ca utilitatea unui astfel de gadget este relativa la stilul de viata al fiecaruia. In ceea ce priveste justificarea pretului de aproximativ 200 dolari, prin faptul ca LG a optat pentru tehnologia ZINK, de imprimare fara cerneala, tind sa cred ca raportul pret performanta este unul foarte bun. Daca nu sunteti convinsi ca este pentru voi, merita sa mai treceti in revista faptul ca vorbim de una dintre cele mai mici si mai usoare imprimante la ora actuala.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele