21 oct. 2013 | 08:30

Google Hangouts cu apeluri de voce integrate ajunge pe iOS

ACTUALITATE
Google Hangouts cu apeluri de voce integrate ajunge pe iOS

Cei de la Google au decis sa-si actualizeze intr-un mod semnficiativ pentru iDevice-uri. Un asemenea update Google Hangouts pe iOS este binevenit.

google hangouts voice iOS telefonie

E adevarat, mai putea sa treaca foarte mult timp pana cand aplicatia pentru iDevice-uri primea un update de care avea nevoie atat de tare. Totusi, gigantul din Mountain View tocmai si-a facut invidiosi utilizatorii de Android care nu beneficieaza momenan de o asemenea functionalitate.

Cea mai noua versiune de Google Hangouts pe iOS a fost lansata zilele trecute in AppStore. Aceasta permite utilizatorilor sa intieze si sa primeasca apeluri de voce prin Google Voice sau Hangouts. Exista insa si cateva restrictii care nu trebuie neglijate. In primul, odata cu aceasta lansare, doar posesorii de iPhone-uri, iPad-uri si iPod-uri Touch pot initia apeluri de voce pe reteaua Google.

Utilizatorii aplicatiei pot primi sau initia apeluri prin numarul lor de Google Voice. Daca, aveti rude in SUA si Canada, de acum, le puteti suna gratuit pe fix sau mobil, indiferent de retea, tot rin aceasta aplicatie. Ca un mic detaliu, apelurile de voce primite prin acest sistem vor suna prin aplicatia Hangouts, iar cele initiate vor fi facute pe numere normale prin numarul vostru de Voice. Daca ascultati deseori muzica printr-un iDevice, in cazul in care primiti un apel exact in acel moment, sa nu va asteptati ca muzica sa fie intrerupta complet. In schimb, volumul melodiei se va micsora treptat pentru a auzi mai bine apelul, moment dupa care volumul melodiei va reveni la praguri obisnuite.

Nu lipsesc nici cateva mici actualizari pe partea de stabilitate si performanta. Printre altele, aplicatia Google Hangouts pe iOS poate afisa GIF-uri in miscare fara nici un fel de interventie suplimentara din partea utilizatorului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele