Un nou concept, Galaxy S5 vine în 2014 îmbrăcat în aluminiu flexibil [VIDEO]

Un nou concept, Galaxy S5 vine în 2014 îmbrăcat în aluminiu flexibil [VIDEO]
Alexandru Puiu
10:00 26.11.2013

Anul 2014 ar trebui să înfăţişeze o revoluţie şi mai mare pentru producătorii de smartphone-uri faţă de 2013 şi aceasta va începe cu .

Samsung Galaxy S5 concept

În 2014 majoritatea smartphone-urilor vor trece pe arhitectură de 64 de biti şi vor avea probabil la bază fie un Snapdragon 805 de la Qualcomm, fie o generaţie neanunţată de procesoare Samsung Exynos. În plus, tot anul ce urmează ar trebui să se manifeste printr-ul salt de la standardul Full HD, prezent în majoritatea terminalelor de vârf, la ceva şi mai spectaculos. O parte din trenduri vor fi definite prin intermediul , care, după cele mai recente zvonuri, ar trebui să se lanseze cândva în februarie, în loc de aprilie sau mai, cum ne-am obişnuit.

Pentru a înţelege mai bine la ce să ne aşteptăm, un clip precum cel de mai jos, ce ilustrează un posibil concept neoficial, ne detaliază o viziune asupra viitorului vârf de gama Samsung, Galaxy S5. După acest scurt metraj de câteva minute, aparatul va avea o carcasă de aluminiu, va fi un pic flexibil şi va integra un panou generos de 5,3 inci cu o rezoluţie de 2560 x 1440. Camera principală va fi de 16 megapixeli, cantitatea de memorie RAM va fi egală cu 3GB, iar spaţiul intern de stocare intern ar trebui să fie de 32, 64 poate chiar şi 128GB. Nu va lipsi suportul pentru 4G LTE-A, iar dacă Galaxy S4 Active a fost un succes suficient de mare, nu este exclus ca Galaxy S5 să vină standard cu o rezistentă deosebită la intemperii, apă şi praf. Preinstalat cu Android 4.4, noul gadget ar trebui să ascundă şi o baterie mult mai generoasă decât până acum, de un posibil 3000 mAh.

Execuţia clipului de mai jos este exemplară, iar dacă realitatea Galaxy S5 se va apropia în proporţie de 50-60% de acest concept, ne putem aştepta la un succes răsunător.

Comentarii
loading...