Încep să apară online primele bucăţi din Galaxy S5

Încep să apară online primele bucăţi din Galaxy S5
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
11:00 25.11.2013

Cum se întamplă în ultimii ani, în cazul smartphone-urilor foarte populare, vedem deja pe internet componente ce ar putea fi din .

zvonuri flexibil prototip Samsung-Galaxy-S5

După ce vânzările de Galaxy S4 nu au reuşit să împlinească pragurile stabilite intern de compania producătoare, presiunea este si mai mare pe Samsung să ne dea pe spate cu Galaxy S5.

Lansat desigur în 2014, până la această oră Galaxy S5 nu a fost nici o secundă subiectul unor anunţuri oficiale din partea sud coreenilor. Din acest motiv, momentan ne rezumăm la speculaţii de originie îndoielnică când vine vorba de următorul vârf de gamă Samsung. Mai jos puteţi vedea structura metalică în jurul căreia s-ar putea construi viitorul telefon. Chiar dacă nu există mai multe surse care să confirme această informaţie, sunt mari şanse ca, odată cu următorul aparat din seria Galaxy, sud coreeni să facă tranziţia la . În cel mai rău caz, ne putem aştepta la acelaşi spate mascat de imitaţie de piele precum în cazul Note 3.

Pe lângă trecerea la un panou de 5 inci, flexibil sau mai puţin flexibil, Galaxy S5 s-ar putea număra printre primele aparate cu o densitate de pixeli de 560ppi şi o rezoluţie de 2560 x 1440. Legat de alte specificaţii, e foarte probabil să vedem integrat în carcasă un senzor de captură de 16 megapixeli cu ISOCELL. Aceasta din urmă este o altă tehnologie menită să genereze capturi mai clare şi mai luminoase prin intermediul unui număr mai mare de pixeli de dimensiuni mai mici creaţi de aşa natură încât să nu necesită un senzor mai mare. Tot în S5 s-ar putea să fie prezent un senzor pentru ochi, din păcate la această oră nu se cunoaşte încă ce scop ar putea îndeplini.

samsung-galaxy-s5-cadre-011

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI