18 ian. 2013 | 13:30

Sony ofera jocuri PlayStation Mobile pe gratis

ACTUALITATE
Sony ofera jocuri PlayStation Mobile pe gratis

Se pare ca initiativa PlayStation Mobile nu a avut foarte mare succes, intrucat Sony deja incepe sa faca tot felul de oferte de nerefuzat. Dupa ce a dat pe gratis Lemmings, acum vine cu alte sase jocuri, cate unul in fiecare saptamana.

PlayStation Mobile

PlayStation Mobile este divizia de jocuri pentru telefoane si tablete a Sony, care foloseste propriul magazin si care este disponibil doar pe dispozitive PlayStation Certified. Momentan, doar PlayStation Vita, telefoanele si tabletele Sony Xperia, alaturi de cateva dispozitive HTC si Sharp, pot accesa magazinul de jocuri PlayStation Mobile. Primul joc din aceasta serie de gratuitati este Samurai Beatdown, un titlu bazat pe muzica si ritm, in care jucatorul intra in rolul unui samurai care trebuie sa se protejeze de atacatori.

Este destul de evidenta disperarea celor de la Sony de a atrage cat mai multi jucatori sa viziteze magazinul PlayStation Mobile. Avand in vedere ca vanzarile de PlayStation Vita sunt sub asteptari, iar dispozitivele PlayStation Certified sunt putine si in general scumpe, o astfel de oferta va atrage clientii sa descopere si alte jocuri compatibile cu dispozitivele lor.