J.D. Power: Top 10 in calitatea serviciilor pentru producatori de smartphone

J.D. Power: Top 10 in calitatea serviciilor pentru producatori de smartphone

J.D. Power ofera in fiecare an un studiu plecand de la nivelul de multumire al utilizatorilor de smartphone fata de brandul folosit.

J.D. Power topul satisfactiei printre utilizatorii de smartphone

E simplu. Apple, pentru a noua oara consecutiv, continua sa ocupe primul loc in preferintele utilizatorilor cand vine vorba de nivelul de multumire pe care il au vizavi de telefoanele din dotare. Studiul, realizat in SUA, ia in calcul un numar impresionant de factori pentru ca in final sa realizeze un sondaj exhaustiv punand intrebari in jurul criteriilor predeterminate. Ca sa va faceti o idee, topul de mai sus a avut in vedere elemente precum usurinta in utilizare, calitatea designului industrial, calitatea camerei, performanta efectiva si stabilitatea platformei folosite de fiecare model. Pe astfel de principii, , cu mult mai mult decat cei mai apropiati secunzi. Apropo de locul doi, aproape egali din punct de vedere al notei sunt In final, doar LG si BlackBerry sunt cu mult in urma gastii de producatorii de telefoane inteligente.

Pentru ca sunt analizate si alte aspecte ale experientei de utilizator de smartphone  in cadrul aceluiasi studiu, este interesant sa afli de exemplu ca 17% dintre cei intervievati la un momentdat s-au enervat din cauza unei vulnerabilitati sau a unui bug de stabilitate. Elementele de socializare nu puteau lipsi intr-o forma sau alta din acest raport, accesul la retele precum Facebook sau Twitter fiind criteriul principal pentru rata de adoptie a smartphone-urilor aflata in continua crestere.

Citește și: