Noi zvonuri ies la iveala despre ipoteticul iPhone ieftin

Noi zvonuri ies la iveala despre ipoteticul iPhone ieftin

Chiar daca nu astept cu entuziasm sa fiu si plasticos, acesta are toate sansele sa apara.

iPhone ieftin cu ecran de 4 inci

Nu a trecut mult timp de la ultimul material redactat despre un iPhone ieftin. Cu toate acestea . Ultimul set de zvonuri legate de un iPhone destinat utilizatorilor cu un buget redus face referire la un ecran de 4 inci integrat intr-o carcasa din plastic disponibila intr-o varietate de culori.

Sursa ulimelor informatii, Ming-Chi Kuo de la KGI Securities traseaza o paralela clara intre ecranul de 5 inci integrat in iPhone 5 si un ecran de exact aceeasi diagonala prezent intr-un iPhone mai accesibil. Iluzia de produs premium va fi creata cu o combinatie de plastic si fibra de sticla. Dupa spusele lui Ming-Chi, materialul rezultat ce ar urma sa fie folosit in constructia iPhone-ului ar avea o grosime de doar 0,4 – 0,6 milimetri.

Ideea ca Apple sa-si diversifice portofoliul de culori pentru un iPhone nu este deloc noua, avand in vedere ca gigantul din Cupertino ofera deja ultimele iPod Touch-uri intr-o varietate de culori aprinse, pe langa clasicele alb si negru. Daca se va apela la materiale mai ieftine pentru constructie, gen plastic, patru sau sase culori nu sunt deloc absurde pentru carcasa noului terminal.

Personal, nu cred ca va exista un iPhone mai ieftin din start. In conditiile in care Apple face o treaba foarte buna in a deservi acest segment de piata cu iPhone-uri din generatiile anterioare, care in sinea lor sunt produse premium vandute la preturi mai mici.  Acesta ar fi primul pas catre diluarea brandului Apple, iar repercusiunile ar fi dezastruoase pentru producator.

Etichete: