15 iul. 2013 | 16:25

Apple iPhone 5S intra in productie, dar nu cu specificatii de top

ACTUALITATE
Apple iPhone 5S intra in productie, dar nu cu specificatii de top

Urmatoarea generatie de smartphone-uri Apple, iPhone 5S, a intrat in productie si vine cu specificatii interesante.

iPhone 5S specificatii

iPhone 5S a intrat recent in productie si vine cu o serie de specificatii interesante, insa ceva mai limitate decat ne asteptam.

Procesorul va fi unul Dual-Core, „mai rapid”, dupa spusele Apple, care compara cu produsul anterior, un GPU Quad-Core PowerVR SGX554MP4. Pentru partea grafica, vom avea un display „tot” de 4 inci cu o rezolutie de (1136×640) pixeli, deloc comparabil cu cel al flagship-urilor actuale cu Android. Totusi, va fi primul ce include tehnologia IGZO de la Sharp, o tehnologie ce permite un consum extrem de mic de energie. Am putea vedea astfel primul smartphone a carui baterie va rezista eroic aproape 2 zile la o utilizare normala.

Apple a trecut de asemenea la o cantitate de 2 GB memorie RAM, ce va oferi de asemenea o viteza mai mare de lucru si va avea efecte benefice asupra autonomiei. Camera va avea un senzor de 12 megapixeli, iar pe partea de conectivitate intalnim pentru prima data la un produs Apple tehnologia NFC. Desigur, terminalul va veni preinstalat cu iOS 7, un update destul de controversat la momentu actual. Carcasa va fi identica cu cea a lui iPhone 5, aceleasi culori si aceleasi dimensiuni, asa cum se intampla de altfel cu toate variantele „S” ale acestui produs.

Apple iPhone-5S in productie