iPhone 6, zvonit cu panou de 5 inci

iPhone 6, zvonit cu panou de 5 inci

Incepe sa fie evident pentru toti ca Apple nu mai poate amana exinderea panoului de la cu o dimensiune mai mare de 4 inci.

iphone-6-concept-render 6 inci display

Noi zvonuri au fost publicate online zilele trecute vizavi de noutatile pe care pe termen lung.

Pana acum, modelele de iPhone cu S in titlu incoporau doar mici modificari pe partea de design si schimbari majore la nivel hardware. Avand in vedere ca anul viitor este momentul  in care vom vedea anuntat un nou iPhone, probabil cu numele „6”, designul trebuie sa fie unul radical diferit.

Pentru iPhone 6, se pare ca ne referim la un terminal foarte subtire si cu o margine infima care, desi va incorpora un panou mai mare, probabil de 5 inci, printr-un design inovativ va reusi sa fie confortabil cand vine vorba de a fi utilizat cu o singura mana. In conditiile in care un terminal obisnuit de la concurenta cu aceeasi diagonala implica sa va folositi ambele maini pentru a-l utiliza, ar reprezenta ceva cu adevarat spectaculos daca gigantul din Cupertino a pefectionat aceasta trasatura. Designul general al aparatului are mari sanse sa vina inspirat din actualul iPad mini si noile iPad air.

In cazul in care, similar cu imaginea de mai sus, cei de la Apple scot aproape complet marginea ecranului din ecuatie, sunt curios cat de bine va reusi gigantul sa previna atingerile accidentale cu iPhone 6.