Apple iPhone 6 apare la vara cu un design revolutionar

Apple iPhone 6 apare la vara cu un design revolutionar

Seria lansarii unui  in fiecare toamna tarzie va fi intrerupta incepand cu anul viitor, cand sezonul de lansare va fi schimbat.

noul apple iphone 6

Nu au trecut inca doua luni de la evenimentul de anuntare a iPhone 5S si 5C si deja se intetesc zvonurile . Dintr-un amalgam de analisti, experti in domeniu si persoane cu legaturi in lantul de productie folosit de Apple, ies la iveala tot mai multe informatii ce au sanse sa se materializeze printr-un nou aparat.

Un ecran mai mare este inevitabil, nici macar nu mai este o chestiune de interpretare. Ieri anuntam pentru prima oara acest zvon, iar acum, intr-un document al celor de la DisplaySearch, ni se confirma alte doua informatii pretiose.

In primul rand, momentul lansarii se pare ca va fi mutat in trimestrul al doilea, nu al treilea cum ne-am obisnuit. In al doilea rand, aceeasi sursa, care are deja la activ foarte multe zvonuri materializate in realitate, ne atrage atentia asupra a doua configuratii posibile pentru cel de al noualea iPhone, Apple iPhone 6. Practic, vom vedea fie un terminal cu un display de 4,7 inci si o rezolutie de 1280 x 720, fie unul de 5,7 inci si o rezolutie Full HD. In plus, este foarte probabil sa se faca tranzitia la panouri IGZO, in cazul foarte fericit in care cei de la Sharp au puterea de productie necesara pentru a crea cateva zeci de milioane de display-uri intr-un timp relativ scurt.

La aceasta ora, avand in vedere scaderea continua a actiunilor Apple, 14% in ultimele 12 luni, este evident ca gigantul din Cupertino are nevoie de un produs revolutionar. Ar fi dragut sa vedem un Apple TV sofisticat sau un iWatch. Totusi, un pariu mai sigur si o sursa de venituri mai puternica ar putea fi un upgrade major adus principalului gadget de comunicatii din portofoliu, un iPhone in conformitate cu tendintele pietei. Avand in vedere ca acestea dicteaza o tranzitie la o diagonala de macar 4,8 inci, simt ca Tim Cook si compania nu prea au de ales.

Un alt lucru care ar trebui sa aiba loc odata cu Apple iPhone 6 ar fi reducerea dependentei de Samsung pe partea de productie. Deja exista un contract puternic cu cei de la TSMC pentru a prelua intr-un procent majoritar productia noilor SoC-uri A8, proprietare  Apple. Ramane acum sa vedem daca Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. isi vor dezamagi cel mai important client al lor.

Apple iPhone iPad MacBook2014