05 apr. 2013 | 09:50

iPhone 5S ar putea fi complet diferit fata de versiunea anterioara

ACTUALITATE
iPhone 5S ar putea fi complet diferit fata de versiunea anterioara

Niste imagini scapate pe internet zilele trecute confirma ideea unui design complet diferit pentru al celor de la Apple.

iPhone 5S Prototip curbat

In urma cu aproximativ o saptamana Apple a primit un patent ce facea referire la fata de linia prezenta in ultimii ani in produsele companiei. Cu linii curbate si fara butonul Home care a consacrat iDevice-urile, respectivul patent gravita in jurul imaginii de mai jos.

 

iPhone patent Apple

Nu a durat mult si pe internet au inceput sa circule o serie imagini realizate parca exact pe linia respectivului patent. Cu aceleasi linii de design futuriste, in opozitie cu designul radical ale vechilor modele, acesta ar putea fi urmatorul iPhone. Din pacate, ca de fiecare data cand vorbim de zvonuri, veridicitatea informatiilor este imposibil de verificat. Aceste capturi in particular au castigat un pic de popularitate online din cauza faptului ca au fost preluate de GSM Arena, altfel ar fi avut toate sansele sa ramana ingropate pe paginile unui forum necunoscut.

Personal, nu sunt un fan al liniilor curbate de design pentru acest tip de produse, mai ales ca s-ar putea reflecta intr-un dispozitiv usor de scapat din mana. In acelasi timp m-as bucura ca Apple sa schimbe radical designul smartphone-ului, intr-o perioada in care intreaga piata se asteapta la un iPhone 5S care ar trebui sa fie un update incremental fata de actualul model.

iPhone 5S prototip

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele