Apple porneste productia de iPhone 5S

Apple porneste productia de iPhone 5S

Pentru ca nu mai poate astepta  foarte mult de la lansarea pe piata a ultimul Galaxy S4, Apple se pare ca vrea sa dea drumul la urmatorul iPhone in vara.

iphone 5s lansare vara

Noi informatii legate de productia si lansarea urmatoarei generatii de iPhone au aparut pe internet. Similar cu zvonuri anterioare, surse apropiate de companie au dezvaluit ca in mijlocul verii ne vom putea achizitiona fara probleme un iPhone 5S. Luand in calcul productia catorva milioane de exemplare pentru lansarea oficiala, nu e nici o surpriza ca Apple se pregateste deja sa dea drumul la procesul de fabricatie.

Pe acelasi sistem ca si in cazul iPhone-ului 4S si iPhone-ului 3GS, iPhone-ul 5S ar trebui sa fie aproape identic din punct de vedere estetic cu actualul model. Schimbarile dintre generatii ar trebui sa fie exclusiv de performanta si sa se manifeste printr-un procesor mai puternic si o camera mai performanta. Pentru ca vorbim de cel de al saptelea telefon din serie, iPhone-ul 5S ar trebui sa vina preinstalat cu iOS 7, un sistem de operare detaliat probabil in aceasta vara in cadrul WWDC.

Din nou se confirma si producatia unui iPhone adresat celor cu un buget redus. Pentru ca s-au intetit legaturile dintre Apple si producatorii asiatici, este mai probabil ca niciodata ca gigantul din Cupertino sa ne prgateasca un iPhone low cost. Multicolor, cu un ecran de 4 inci si realizat din materiale un pic mai ieftine decat echivalentul sau mai scump, acest iPhone ar trebui sa fie un succes enorm in pietile in curs de dezvoltare.

Desi mai sunt cateva luni pana la vara si Apple refuza ca de fiecare data sa raspunda la zvonuri, nu trebuie sa ne gandim decat la un singur lucru. Apple are de castigat bani iar ipotezele descrise mai sus nu par deloc exagerate, singura variabila este legata de modul in care aceste idei se vor materializa.

Citește și: