iPad mini cu Retina Display – L-au demontat şi pe ăsta! [VIDEO]

Cum ne-au obişnuit deja la fiecare câteva săptămâni, cei de la iFixit demontează cele mai noi gadgeturi, inclusiv noul cu Retina Display.

ipad-mini-retina-teardown

Cu toate că au existat ceva zovnuri cum că Apple nu va reuşi să aducă pe piaţă , atât de repede pe cât şi-au propus, se pare că gigantul din Cupertino a reuşit să se ţină de cuvânt. Cum se întâmplă de obicei, imediat cum primele exemplare au ajuns în magazine, noul iPad mini a primit şi tratamentul agresiv al celor de la iFixit.

Dacă sunteţi curioşi cât de greu se dezasamblează noua creaţie a companiei lui Tim Cook, clipul de mai jos ar trebui să vă răspundă la toate întrebările. Tot cu această ocazie, aflăm micile detalii care compun hardware-ul intern al tabletei. În primul rând, bateria a beneficiat de un upgrade important faţă de modelul lansat anul trecut, de la un acumulator de 16,3 Whr s-a făcut un salt până la 24,3 Whr. SoC-ul A7 creat intern de cei de la Apple este reponsabil de partea de procesare, cu menţiunea că frecvenţa la care lucrează este similară cu cea a versiunii din iPhone 5S şi cu aproximativ 100 de MHz mai mică decât cea din iPad Air.

Dacă tot este un produs atât de estetic şi de compact, vă daţi seama că nu este nici pe departe uşor de reparat. Din acest motiv, nota finală dată de cei de la iFixit este 2. În condiţiile în care nota 10 se alocă unui produs ce poate fi reparat cu uşurinţă în confortul căminului, acesta nu este cazul cu noul iPad mini. Aproape nimic nu se poate schimba cu uşurinţă, eventual doar bateria, dar şi aceasta foloseşte nişte şuruburi infime pentru prindere pe care le puteţi pierde cu uşurinţă.

 

ipad mini retina display teardon teardown

10:50 14.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video