12 sept. 2013 | 10:10

iOS 7 poate fi instalat pe orice iDevice

ACTUALITATE
iOS 7 poate fi instalat pe orice iDevice

De pe 18 septembrie, veti putea descarca pe orice iDevice. Daca ardeti de nerabdare, il puteti instala azi in varianta GM.

Apple ios 7 gm redesign comparison

Dupa sapte versiuni beta, noul iOS 7 a atins in sfarsit ultima etapa inainte de o lansare publica. Este vorba de versiunea In noua din zece cazuri, aceasta este identica cu cea pe care ne-o va livra Apple pe canale oficiale celor mai multi dintre noi. Din acest motiv, desi puteti privi respectiva versiunea ca un ultim beta, in egala masura il puteti instala pe iDevice-ul din dotare fara a va gandi ca ceva poate sa mearga prost peste cateva zile sau peste o luna.

Daca ardeti de nerabdare sa va dati cu parerea despre iOS 7 si sa vedeti la prima mana cum ruleaza noul iOS pe iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4 si iPad mini si iPod Touch 4G puteti incepe procedura de update acum. In primul rand, aveti nevoie de un firmware GM de la unul dintre link-urile de mai jos.

iPhone 4 (GSM) iPhone 4 (GSM Rev. A) iPhone 4 (CDMA) iPhone 4S iPhone 5 (Model A1428) iPhone 5 (Model A1429) iPad 2 (Wi-Fi) iPad 2 (Rev. A) iPad 2 (Wi-Fi + GSM) iPad 2 (Wi-Fi + CDMA) iPad 3 (Wi-Fi) iPad 3 (Wi-Fi + GSM) iPad 3 (Wi-Fi + CDMA) iPad 4 (Wi-Fi) iPad 4 (Wi-Fi + GSM) iPad 4 (Wi-Fi + CDMA) iPad mini (Wi-Fi) iPad mini (Wi-Fi + GSM) iPad mini (Wi-Fi + CDMA) iPod touch (5th Generation) iTunes 11.1 Beta : http://www.ubergizmo.com/2013/09/how-to-install-ios-7-onto-your-iphone-ipad-ipod-right-now/

Ca un mic detaliu, daca ati rezistat tentatiei de a rula un sistem de operare beta, acum puteti instala fara probleme noul iOS 7 pe propriul iDevice. Este suficent sa va legati aparatul la computer, sa faceti un backup din iTunes la tot ce aveti pe el si, tot prin iTunes, sa tineti apasat pe shift sau ALT si sa dati click pe butonul Restore. In acel moment, va fi necesara o confirmare suplimentara si veti fi nevoiti sa selectati firmware-ul descarcat la pasul anterior. In final, ramane sa asteptati cateva minute pana la finalizarea instalarii. Daca nu ati avut parte de surprize, puteti restaura backup-ul facut anterior cu toate fotografiile, aplicatiile, notitele si contactele.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele