Interfata si functionalitatea Xbox One, detaliate intr-un clip [VIDEO]

Interfata si functionalitatea Xbox One, detaliate intr-un clip [VIDEO]

Daca tot integreaza un amalgam de functii inteligente, foarte multi s-au intrebat cat de facila va fi navigatia pe consola Xbox One.

video microsoft xbox one dashboard

Cu doar cateva saptamani ramase pana la lansarea oficiala a noilor , ambele companii investesc masiv in promovarea functiilor avansate ale uneltelor de gaming pentru urmatoarea generatie.

La cateva zile dupa ce ne invita in mijlocul actiunii, cei de la Microsoft lanseaza un nou clip pe YouTube menit sa va atraga in curtea Xbox One.

Este evidentiat dashboard-ul consolei, navigatia prin meniu, comenzile vocale, elementele de multitasking si, nu in ultimul rand, partea de gaming. In plus, acest clip face o treaba foarte buna in a raspunde la o mare parte dintre intrebarile legate de modul in care va reusi consola sa imbine intr-un mod intuitiv amalgamul de functii oferite. Imediat iese in evidenta fluenta navigarii prin meniu, timpul de raspuns inexistent la iesit si intrat din aplicatii si, nu in ultimul rand, avantajul pe care il ofera noul Kinect la interpretat comenzi vocale.

Daca erati curiosi cat de simplu este sa incepeti captura unei segvente de gameplay pentru ca in momentul urmator sa o postati online, doua comenzi vocale va vor lamuri. Din acest moment, nu mai ramane decat ca oficialii gigantului din Redmond sa ne convinga de securitatea informatiilor adunate de Kinect. Nu de alta, dar intimitatea online este o problema din ce in ce mai arzatoare si ar fi pacat sa se iste un scandal in jurul consolelor next-gen.

Citește și: