Instagram vine si in format de tort pentru pasionati [VIDEO]

, 16 Sep, 15:10

Daca tot a explodat numarul pasionatilor de , mai jos putem vedea detaliat cum se ajunge dintr-un kilogram de faina la un chec multicolor.

Tort Instagram cake

Ascocierea dintre gurmanzi si gadgeturi este una la care foarte multi dintre noi s-au gandit. In parte, din cauza faptului ca produsele figurate sunt simplu de realizat, uneori, producatorii de aparatura reusesc sa le transpuna in realitate in format de dulciuri.

Acum, este vorba de un chec pufos care ne aduce aminte de Instagram. Acesta este perfect pentru serile in care petreceti timp liber cu alti prieteni tehnici, care vor aprecia efortul suplimentar investit in aceasta prajitura. Clipul de mai jos, de aproximativ 9 minute, a fost publicat zilele trecute de catre cei de la How To Cook That. In spatele acestei retete se afla o tanara cu numele de Ann Riordan. Ea a realizat de una singura cat de usor este sa transformi o prajitura cu creama de ciocolata intr-una care aduce aminte de Instagram.

si nu ar trebui sa intampinati nici un fel de probleme in a pune in aplicare pasii prezentati.

Pofta buna!

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail