In 2013, nuntile se transmit online prin Ustream

In 2013, nuntile se transmit online prin Ustream

Datorita unor costuri reduse, este mult mai ieftin sa transmiti prin Ustream, decat sa acoperi cheltuielile unei nunti obisnuite.

usteam live stream wedding

In primul rand, oamenii au din ce in ce mai putini bani. In al doilea rand, multi dintre noi au rude plecate in strainatate care si-ar dori sa fie la nunta verilor sau a nepotilor, dar nu pot ajunge din diverse motive. Pornind de la aceasta baza, un nou studiu a confirmat ca nuntile transmise pe internet nu mai sunt un moft, ci o necesitate. In opozitie cu perceptia generala ca o nunta bogata trebuie transmisa pe internet, in practica, cei care apeleaza la astfel de servicii de cele mai multe ori au un buget redus.

Cei de la , un popular serviciu de streaming prin intermediul caruia pot fi accesate pe internet evenimentele, au afirmat ca in ultimul an numarul nuntilor transmise online a crescut cu 250%. In perioada mai 2012 – mai 2013, peste 20.000 de nunti au putut fi vizionate pe popularul site de streaming, in comparatie cu 7800 de nunti postate cu un an inainte.

Cum era de asteptat, la capitolul beneficii ale adoptiei unei astfel de solutii, intra oferirea posibilitatii de a participa indirect la eveniment unor persoane care nu-si permit sa ajunga la fata locului. Al doilea beneficiu major este ca o nunta cu putini invitati costa mult mai putin. Putem face referire si la o nunta fara invitati ca fiind un exemplu de costuri mici, aveti insa nevoie de cativa prieteni apropiati langa voi in marea zi.

Pentru ca a fost realizat si un top al preferintelor pe tari, SUA este pe primul loc la streamingul de nunti, urmata indeaproape de India, Anglia, Australia si Canada. Personal, am mare incredere in economia Angliei, Statele Unite insa nu arata foarte bine la rata somajului, motiv pentru care costurile reduse ar putea sta la baza adoptiei acestei metode.

Ati folosi Ustream la proria nunta?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: