Iminentul iPhone ieftin, surprins in imagini

Iminentul iPhone ieftin, surprins in imagini

Tot mai multe surse confirma lansarea in urmatoarele luni a unui si asa ar trebui sa arate:

iphone buget ieftin carcasa plastic

Surse diferite, mai mult sau mai putin ancorate in realitate, au speculat in ultimele luni in legatura cu lansarea iminenta a unui iPhone low cost. Ipoteticul terminal ar trebui sa fie . Daca zvonurile se confirma, candva in luna iulie ar trebui sa aflam toate detaliile direct de la Apple in cadrul unui eveniment de lansare. Pentru ca zvonurile fara imagini sunt mai putin credibile, de astazi avem si o posibila carcasa pe care sa o asociem ideii de iPhone ieftin.

Cu linii de design inspirate din ultima serie de iPod-uri Touch si din iPhone 5, respectivul aparat ar trebui sa se ascunda intr-o carcasa de plastic. Ar trebui sa fie disponibil in cinci culori diferite: negru, alb, albastru, rosu si galben si sa fie dotat cu o camera principala de doar 5 megapixeli. Procesorul folosit speculat este un A5, in timp ce raportul de aspect al ecranului ar trebui sa fie 16:9, identic cu cel din iPhone 5.

Desi imi mentin in continuare reticenta fata de posibilitatea unui iPhone ieftin, daca acesta ar avea un pret de 300 dolari la liber, vanzarile ar exploda, iar gigantul din Cupertino ar reusi sa castige zeci de milioane de utilizatori noi care nu si-au permis pana la momentul respectiv un iPhone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: