HTC ar putea sa ne impresioneze cat de curand cu un nou dispozitiv din seria One

HTC ar putea sa ne impresioneze cat de curand cu un nou dispozitiv din seria One

Dupa ce a anuntat niste rezultate financiare dezamagitoare si o cota de piata infima, HTC si-ar putea incerca norocul cu un nou HTC One, si asta cat de curand.

HTC One lansare in martie

Anul trecut, seria de terminale HTC One X si HTC One S au fost primite cu entuziasm de fanii brandului si au fost laudate in review-uri. Anul acesta, un nou HTC One va incerca sa aduca din nou in prim plan abilitatile de producator de smartphone-uri ale companiei taiwaneze.

O publicatie online, HTC Source, detine o serie de informatii cum ca un nou HTC One va fi lansat in Statele Unite pe data de 22 martie. Disponibil in doua configuratii si doua variante de culori, HTC One va putea fi achizitionat cu abonament pe doi ani de la Sprint, T-Mobile si AT&T. Contra unei sume de 199 dolari va fi disponibila o versiune de 32 GB si pentru 100 dolari in plus va putea fi achizitionata o versiune de 64GB. In ceea ce priveste coloritul, noul terminal va fi disponibil pe argintiu sau intr-o combinatie de alb si negru.

Cat despre configuratia hardware a acestui varf de gama de la HTC, noul One va avea un ecran Full HD 1080p de 4,7 inci, un SoC quad core de 1,7 GHz, 2GB RAM si o camera principala de 13 megapixeli. Carcasa va fi integral metalica cu difuzoare stereo pe partea din fata. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.2 Jelly Bean peste care HTC va pune interfata proprietara Sense 5. Daca se confirma sau nu aceste zvonuri, ne vom lamuri probabil in urma conferintei pe care HTC urmeaza sa o sustina pe 19 februarie.

Citește și: