HP a prezentat SlateBook x2 si Split x2

, 29 Mai, 11:00

HP a prezentat doua noi PC-uri, SlateBook x2 si Split x2, care vor putea fi cumparate din luna iulie, preturile fiind disponibile pe pagina oficiala.

HP SlateBook

SlateBook x2 are sistem de operare Android Jelly Bean 4.2.2 si procesor mobil NVIDIA Tegra 4, ceea ce aduce o performanta mult crescuta pentru a face fata jocurilor videol, o viteza mai mare de navigare pe Internet si redare video high-definition (HD). Modelul are un design bazat pe un sistem magnetic de prindere si un sistem dual de baterie, mai exact o baterie in tastatura si alta in tableta, ceea ce permite comutarea cu usurinta de la functionalitatea de notebook la cea tableta.

SlateBook x2 are incluse mai multe servicii, ca Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive si Google+ Hangouts, la fel ca orice alta tableta cu sistem de operare Android (este si aceasta o modalitate de marketing) si are acces si la Google Play (oh, wow). Modelul are un ecran tactil HD cu o diagonala de 10,1 inci, 64 de GB si  DTS Sound+ Solution.

HP Split x2, pe care HP il considera, de fapt, un PC „2 in 1”, are sistem de operare Windows 8 si procesor Intel Core Ivy Bridge, pecum si un sistem audio Beats Audio. Acest model poate fi transformat intr-o tableta de 13 inci, care poate avea inclus, optional, un hard disk.  Pe langa acestea, mai vine cu cateva „inovatii” specifice HP, cum ar fi o camera web TrueVision Full HD de doi megapixeli si ClickPad pentru o navigare tactila. Aceste doua modele produse de HP vor fi disponibile din iulie 2013. Preturile de pe pagina oficiala incep de la 480 de dolari, pentru SlateBook x2, si de la 800 de dolari pentru Split x2.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail