Street View: Vrei sa te plimbi pe strazile din Harry Potter?

Street View: Vrei sa te plimbi pe strazile din Harry Potter?
13:18 07.07.2013

Seria de filme si-a castigat statutul de fenomen cultural, motiv pentru care Google va ajuta sa va plimbati prin colturile Diagon Alley.

Harry Pottter Movies Studio Dragon Alley

Pentru , Diagon Alley este un nume foarte important. Este una dintre strazile vitale pentru intriga creatiilor lui J.K. Rowling. Daca tot a aparut in filmele cu acelasi nume, in mod inevitabil aceasta exista undeva. Locatia respectiva este din pacate destul de greu accesibila, undeva in hangarele studiourilor Warner Bros. din Londra. Ca un mic detaliu de fond, realizarea strazii a durat aproximativ trei luni si a implicat aducerea unui numar de 20.000 de produse expuse in vitrinele si magazinele din fiecare coltisor al aleii.

Avand in vedere ca echipa responsabila de productia decorurilor a facut un efort supra omenesc pentru a realiza fiecare detaliu, cei de la Google s-au dus pe respectiva strada pentru a o imortaliza in format Street View. Creatia o puteti accesa rapid printr-un click pe acest link iar prima impresie este deosebita. Chiar si daca nu sunteti un fan al seriei, veti fi uimiti de amploarea investitiei financiare si de calitatea fiecarui cadru. Printre locatiile care va vor fura privirea se numara Ollivanders Wand Shop, Weasleys’ Wizard Wheezes joke shop sau Mr. Mulpepper’s Apothecary.

Cu toate ca nu este la o calitate foarte buna, clipul de mai jos ar trebui sa faca o treaba buna pentru a va reimprospata memoria in legatura cu momentul din film in care apare intaia oara Diagon Alley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI