Harry Potter primeste hub in PlayStation Home

Harry Potter primeste hub in PlayStation Home

Sony are o relatie foarte buna cu J.K. Rowling, autoarea seriei de carti Harry Potter, intrucat cele doua parti au anuntat un nou parteneriat pentru PlayStation Home. Dupa Wonderbook: Book of Spells vine un nou hub pentru PlayStation Home dedicat Pottermore, serviciului online de socializare al fanilor universului din carti.

Pottermore Harry Potter

Prin intermediul Pottermore pentru Home, utilizatorii vor putea sa exploreze doua zone din lumea lui Harry Potter, Diagon Alley si Hogwarts Express, si vor putea participa la diverse evenimente sub forma de mini-games. Vor exista patru astfel de activitati disponibile pentru toti cei care intra in PlayStation Home: Book Herding, quizz, schimburi de Carti si dueluri intre vrajitori. Cei care au deja un cont de Pottermore si au trecut de capitolul sapte al primei carti vor putea accesa si alt continut dedicat lor. Operatiunea necesita legarea contului de PSN cu cel de pe Pottermore.

Noul hub va fi disponibil incepand din luna aprilie a acestui an, iar accesul va fi liber pentru toti utilizatorii de PlayStation Home. Home este disponibil doar pe PlayStation 3 si functioneaza doar folosind o conexiune la internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: