Harry Potter face miscare pe Kinect

Harry Potter face miscare pe Kinect

harry potter for kinect

In incercarea de a mai stoarce niste bani de pe urma licentei Harry Potter, Warner Bros. a anuntat un nou joc video bazat pe aceasta: Harry Potter for Kinect.

Jocul va fi lansat exclusiv pe consola Xbox 360 si va fi musai nevoie de un senzor Kinect pentru a-l putea juca. Ca si alte jocuri destinate camerei pentru Xbox, nici cel de fata nu pare sa necesite prea multa precizie in miscari, fiind mai degraba un titlu destinat fanilor foarte infocati decat gamerilor.

Gameplay-ul pare sa fie compus din mai multe stiluri de control, incluzand lupte clasice intre vrajitori, creare de potiuni magine si chiar participarea in turneul de Quidditch de la Hogwarts.

Un element care nu a fost inclus niciodata intr-un joc Harry Potter de pana acum este posibilitatea de a crea un avatar care sa foloseasca infatisarea jucatorului, gratie optiunii de a capta imaginea fetei acestuia si de a o transpune pe un personaj din joc.

Din pacate, trailerul de anunt nu ofera mari sperante celor care doreau sa joace un titlu de calitate bazat pe celebra licenta. Grafica pare invechita, miscarile din joc nu par a fi executate tocmai natural, iar conceptul nu suna atat de bine incat sa incante jucatorii „hardcore”. Vi se pare altfel?

Citește și: