Google ne spune ce procent din internet este clonat [VIDEO]

Google ne spune ce procent din internet este clonat [VIDEO]

Aţi trăit vreodată cu impresia că internetul se repetă? confirmă această informaţie şi asociează şi o cifră fenomenului des întâlnit.

google internet copie clona

Poate părea incredibil, se pare însă că un procent situat între 25 şi 30% din ceea ce găsim online se repetă într-o formă sau alta pe alte website-uri. Indiferent dacă facem efortul de a accesa şi acele website-uri, se pare că le indexează, motiv pentru care gigantul este autoritatea perfectă pentru a ne oferi cifra de mai sus.

Pe un canal de YouTube care s-ar putea să nu vă spună nimic, GoogleWebmasterHelp, un inginer Google cu numele de Matt Cutts adresează astfel de întrebări.  În acelaşi timp, dezvăluie câteva subtilităţi legate de modul în care cel mai mare motor de căutare de la ora actuală  interacţionează cu conţinutul online duplicat. Deşi ar fi foarte uşor să considere imaginile repostate, citatele şi conţinutul tradus automat ca şi spam, din punct de vedere SEO, există un algoritm care clasifică într-un mod inteligent şi acel tip de conţinut. Ca urmare, din două sau trei rele, o alege pe aceea mai puţin rea.

În final, este incredibil cât se copiază pe internet, deşi mi se pare mai ciudat că gigantul din Mountain View nu desfiinţează din start site-urile care angajează astfel de practici.

Citește și:
Etichete: