Google Maps revine cu optiunea Offline pe Android

, 11 Iul, 16:17

Google isi actualizeaza versiunea de Android a Maps, readucand posibilitatea functionarii offline, dupa ce a primit multe plangeri in acest sens.

Google Maps

Optiunea vizualizarii offline fusese indepartata ieri din meniul genera si ramasese accesabila doar prin „Ok Maps”, salvand in modul Offline harta deschisa. Cum era de asteptat, utilizatorii nu au fost deloc multumiti cu aceasta decizie, drept urmare, cei de la Google s-au vazut nevoiti sa reintroduca accesul facil la hartile offline.

Google s-a grabit sa scoata un update prin care sa readuca, pe versiunea de Android, un nou buton de acces direct la modul Offline („Make this map area available offline”). Update-ul va fi disponibil incepand de azi.

In cazul in care folositi aplicatia Google Maps lansata pentru iOS in decembrie, se pare ca update-ul versiunii pentru iOS asteapta ok-ul Apple. Si asta nu e tot. Odata lansat si acest update, constructiile Android si iOS ale Maps ar trebui sa arate la fel, pentru prima data, spune TechCrunch.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail