Google Earth primeste un update substantial de continut

Google Earth primeste un update substantial de continut
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
09:10 31.01.2013

Intr-un nou post pe blogul companiei, Google a anuntat continutul unui pachet substantial de informatii integrate recent in Google Earth.

Google Earth Tour Guide

Peste 95% din  este accesibil online, de pe un PC, Mac, Smartphone sau tableta fara a fi necesara instalarea unei aplicatii terte. De cele mai multe ori, un browser este suficient. O exceptie de la regula, una care probabil constituie celelalte 5 procente de continut, poarta numele de Google Earth.

Un nou update lansat astazi de gigantul din Mountain View se adreseaza celor care folosesc Google Earth pe PC sau printr-un dispozitiv cu iOS sau Android. Este vorba de peste 100.000 de tururi virtuale noi accesibile din sectiunea Tour Guide prezenta in meniul aplicatiei. Este suficient doar sa aveti activate cladirile 3D si in momentul urmator veti avea acces la continutul proaspat adaugat. Tururile virtuale va vor plimba prin locatii importante din aproximativ 200 de tari si va vor oferi informatii suplimentare si sugestii referitoare la alte locatii pe care merita sa le vizitati.

Pentru a vedea diversele puncte de interes din aplicatie prin prisma unor persoane care au fost deja acolo, tot in acest update anuntat astazi intra un milion de fotografii din galeria Panoramio. In cazul in care nu ati mai interactionat cu aceasta platforma, Panoramio agregheaza fotografii realizate de o comunitate de fotografi, mai mult sau mai putin profesionisti, pe intreg mapamondul.

Intregul volum nou de continut este accesibil fara nici un fel de update la , indiferent de platforma pe care o rulati.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI