Google Earth 7 vine cu un update semnifiicativ pe iOS

Google Earth 7 vine cu un update semnifiicativ pe iOS

Noul Google Earth 7.0 a ajuns in App Store-ul celor de la Apple si nu este lipsit de functii noi sau, mai degraba, de multe informatii.

Google Earth 7

Prezentate in urma cu o luna la un eveniment al companiei, noile harti integrate in Google Earth recreeaza o experienta mult mai imersiva. Printr-un nivel de detalii senzational si un continut de calitate, noul Google Earth, pe langa faptul ca este mai sprinten, este si mai impresionant.

Vorbim practic de niste harti 3D realizate in mod gratuit de Google si oferite tuturor utilizatorilor de Google Earh. Desi trebuie sa ai acces la net pentru a folosi functia, cum e si normal, cu aceasta ocazie gigantul din Mountain View a demonstrat multora de ce Apple nu ar fi trebuit sa renunte la solutia cartografica creata de Google.

Axandu-se aproape exclusiv pe 3D, noua functie aminteste teribil de functia Flyover din noua solutia de cartografiere pe care o vom vedea in iOS 6. Daca in ceea ce vom vedea de la Apple nu ne putem pronunta, ce putem face acum este sa atragem atentia asupra faptului ca noua functia merge momentan doar pe iPhone 4S, iPad 2 si 3. Printre orasele captate in 3D se numara pana in acest moment, Los Angeles, Boston, San Francisco, Geneva, Roma. Trebuie mentionat ca lista oraselor sa va actauliza in viitorul apropiat.

Daca va entuziasmeaza efortul Google de a impresiona utilizatorii de iOS, trebuie sa aveti in vedere faptul ca tocmai cu astfel de gesturi Apple si-a creat propriile solutii. Aici ma refer la faptul ca Google a implementat pe Android exact aceeasi functie, in urma cu aproximativ o luna.

Citește și: