Galaxy Note 3 primeste un hands-on din partea Samsung [VIDEO]

, 07 Sep, 08:33

Daca prezentarea oficiala a produsului si hands-on-ul facut de noi nu va sunt suficiente, Samsung a postat pe YouTube un clip de 18 minute cu .

Galaxy Note 3 este un terminal important si s-ar putea sa fie cel mai popular phablet pana la lansarea urmatorului Note. Din acest motiv, desi a fost subiectul mai multor materiale in ultima saptamana, merita sa vedeti si o prezentare oficiala din partea Samsung a noului gadget.

Mai sus este integrat un clip de 18 minute ce figureaza ca un hands-on oficial pentru Note 3. Astfel, daca rezumatul conferintei Samsung desfasurata pe 4 septembrie sau preview-ul de la fata locului nu v-au facut decizia achizitiei prea usoara, producatorul sud-coreean a luat aceasta sarcina in propriile maini. Fiecare aspect al telefonului este detaliat aici, fiecare functie speciala, plus cateva elemente care tin de interactiunea smartphone-ului cu Galaxy Gear. In cazul in care S Pen-ul este elementul vostru favorit din ecuatie, schimbarile introduse odata cu noul Note si noua versiune a stylusului sunt de asemenea explicate. Pe mine aproape ca m-au convins.

samsung Galaxy Note 3 Hands-on oficial

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail