Fulton te ajuta sa-ti incarci smartphone-ul de la tableta

Fulton te ajuta sa-ti incarci smartphone-ul de la tableta

Fulton Innovation vine la CES cu cateva idei inovatoare, vis a vis de , impreuna cu uneltele necesare pentru a le pune in practica.

fulton ecoupled qi wireless charging

Specializata pe si pe tot ce tine de incarcarea dispozitivelor compatibile cu acest standard, Fulton are planuri mari pentru CES. La capitolul inovatii semnificative, compania americana a facut deja un clip de prezentare pentru o metoda de incarcare wireless a smartphone-ului din dotare, de la o tableta. Din cate se pare, este suficient ca ambele smart device-uri sa fie pozitionate spate in spate. Desi clipul este realizat pe o tableta si un smartphone Samsung, cel mai probabil tehnologia respectiva nu se va rezuma doar la dispozitive ale companiei sud coreene.

Tot zilele urmatoare la Las Vegas, Fulton promite sa demonstreze prima platforma de incarcare din lume capabila sa incarce simultan prin Qi dispozitive diferite. Printre particularitatile care fac acest concept si mai interesant se numara abilitatea acestuia de a-si adapta intensitatea curentului diferentiat in functie de dispozitivele puse la incarcat. Cu alte cuvinte, gadgetul ipotetic va putea oferi mai multa energie unei tablete si mai putina unui smartphone in timp ce ambele sunt puse in acelasi timp, pe aceeasi suprafata.

Desi nu avem preturi sau o data de lansare pentru respectivele produse, nu este exclus ca in cateva luni sa le putem vedea in magazinele de specialitate.