In 2013 Toyota va introduce incarcarea wireless in masini

In 2013 Toyota va introduce incarcarea wireless in masini

Incarcarea Wireless pentru smartphone, prin este adoptata de un numar din ce in ce mai mare de producatori. Singurul lucru care mai lipsea era prezenta tehnologiei si in alte locuri.

Toyota AVALON Qi incarcarea wireless

Toyota Avalon, modelul pentru anul urmator, va veni cu o functie demna de orice gadget care se respecta. Astfel, pe langa , si HTC Windows Phone 8X, in curand veti gasi optiuni mai atractive cu aceiasi parametri de functionare. In acest caz particular in dreptul schimbatorului de viteza veti avea o suprafata semnificativa, de dimensiunea unui touchpad, pentru a va incarca gadgetul preferat  compatibil cu tehnologia Qi. In cazul in care va doriti sa folositi telefonul vostru actual in tandem cu tehnologia, exista carcase care va ajuta sa faceti tranzitia de la fir la incarcarea wireless. Pentru iPhone 4/4S de exemplu am vazut foarte mult modele de carcase al caror scop unic era introducerea functionalitatii Qi pentru acesta.

Aceasta stire este importanta si din cauza faptului ca vorbim de prima masina produsa vreodata care are senzor Qi, pentru incarcarea wireless, integrat in bord. Manifestandu-si mandria fata de eveniment, Randy Stephens, inginer principal pentru Avalon 2013, a afirmat: ,,Aceasta decizie reflecta angajamentul in continuare al Toyota pentru imbunatatirea experientei utilizatorului.” Momentan nu exsta nici o informatie suplimentara legata de introducerea acestei functionalitati in alte masini ale brandului, modele existente sau viitoare.