16 oct. 2013 | 16:39

Fresh Paint adopta o atitudine cross-platform pe WP8 si Windows 8

ACTUALITATE
Fresh Paint adopta o atitudine cross-platform pe WP8 si Windows 8

Desi are o infrastructura foarte bine construita in jurul serviciului SkyDrive, pana la rareori a folosit-o atat de inteligent.

WP8  fresh paint windows phone 8-update

Exista multe servicii de cloud computing, unii ar putea spune ca acest segment de tehnologie a evoluat cel mai mult in ultimii ani. Din fericire, nu toate sunt folosite dor pentru stocare de fisiere, unele dintre ele permit si sincronizarea informatiilor din mai multe locatii. Fresh Paint, prin intermediul Sky Drive profita de aceasta sincronizare, similar cu Photosynth.

De acum inainte daca incepeti sa desenati ceva in deplasare pe smartphone-ul vostru cu Windows Phone 8, respectiva creatie nu mai trebuie sa moara pe telefon. In plus, nici nu veti mai fi limitat la a va termina lucrarea artistica pe terminalul din buzunar. Un nou update la Fresh Paint pentru WP8 vine cu posibilitatea inceperii unei creatii pe aplicatia de mobil pentru ca, dupa cateva minute, sa o continuati pe o tableta sau desktop cu Windows 8.

Pentru ca acest mic element de sincronizare nu putea sa fie singurul motiv pentru un update, merita sa retineti ca mai primiti un nou tip de creion virtual cu care puteti desena, suport pentru a importa fotografii realizate cu camera frontala si o noua unealta cu numele de Inspire Me. Aceasta din urma va permite sa porniti diverse ,,picturi” de la fotografii gasite pe Bing.

In cazul in care simteati ca smartphone-ul vostru cu Windows Phone trezeste in voi elementele de creativitate, noul update la Fresh Paint, disponibil gratuit in Windows Phone Store, nu trebuie ocolit.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele