The Pixel Painter: Artist in Microsoft Paint la 97 de ani

The Pixel Painter este numele unui scurt metraj ce ilustreaza ale carui unice instrumente sunt mouse-ul si Microsoft Paint.

Pare un mit sau fictiune, 97 de ani are insa personajul principal din filmul de mai jos, The Pixel Painter. Din punct de vedere legal este orb, iar prin prisma ochelarilor si datorita unui volum imens de rabdare acesta a devenit unul dintre artistii contemporani ale carui creatii merita urmarite.

Foloseste exclusiv Microsoft Paint si nu este nici pe departe interesat de eforturile Microsoft de a reinventa populara aplicatie prin intermediul . Domiciliat in Cleveland, Ohio, artistul pe numele Lasko foloseste unealta software a gigantului din Redmond inca de la inceputul anilor ‘90. Vederea si-a pierdut-o in mare parte in urma cu opt ani, insa acest neajuns nu a fost o piedica pentru un program de lucru extenuant. Nu mai putin de 10 ore pe zi petrece in fata calculatorului si aproape toata aceasta perioada o dedica unei ferestre de MS Paint. Nu sta pe internet, dar in acelasi timp se bucura de faptul ca a inceput sa-si vanda creatiile digitale in format de tablou cu 98 dolari bucata. In conditiile in care 10% din bani se duc catre fundatia Veteranii din Razboaiele Straine, s-ar putea sa va lase sufletul sa investiti si voi o suma intr-o astfel de lucrare.

the pixel painter 97 ani pictura microsoft paint

Alexandru Puiu
11:40 25.07.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video