Foursquare se pregateste sa ajunga pe tabletele cu Windows 8 si RT [VIDEO]

Foursquare se pregateste sa ajunga pe tabletele cu Windows 8 si RT [VIDEO]

Nu mai este mult pana vom vedea o aplicatie nativa de Foursquare pe multitudinea de dispozitive cu Windows RT si Windows 8.

windows RT microsoft app foursquare windows 8

Presiunea pe gigantul din Redmond este imensa cand vine vorba de aplicatiile care conteaza pe o tableta cu Windows. Din acest motiv, a venit ca o surpriza placuta cand in cadrul conferintei Build, desfasurata zilele trecute in SUA, cei la Microsoft au demonstrat cat de mult lucreaza cu partenerii pentru a mai aduce niste aplicatii relevante in Windows Store.

Dupa ce zilele trecute ca va permite prietenilor sa va pozitioneze cu acordul vostru la diferite locatii, acum aflam ca au facut eforturi semnificative si pentru a-si crea o aplicatie nativa pentru tabletele cu sistem de operare Windows. Cu o baza de utilizatori de aproximativ 35 de milioane o retea de socializare precum aceasta era obligatoriu sa ajunga intr-un format sau altul pe un dispozitiv precum Microsoft Surface. Foarte aproape sa fie finalizata, aplicatia ar trebui sa ajunga in magazinul virtual de aplicatii al gigantului in cateva zile.

,,Oamenii vor sa experimenteze si sa exploreze lumea din jurul lor si aplicatia Foursquare pentru Windows 8 le permite sa faca acest lucru. Face distractiva activitatea de cautare a unui loc in care sa iei cina, ajuta oamenii sa descopere experiente noi. Am mai lucrat cu Microsoft in cadrul mai multor initiative de alungul anilor si acest produs e inca un exemplu al lucrurilor minunate pe care le putem fac impreuna.” Cu asemenea bucurie si entuziasm a descris Dennis Crowley, co-fondator si CEO Foursquare, experienta pe care echipa sa, impreuna cu Microsoft, a incercat sa o recreeze prin intermediul .

Citește și: