Noul Foursquare vine cu un modul interesant numit Time Machine

Noul Foursquare vine cu un modul interesant numit Time Machine

Nimic nu este mai placut decat sa vezi pe unde ai umblat in ultimii ani pe , accesand o pagina web cu un nume sugestiv ,,Time Machine”.

Foursquare time machine

https://foursquare.com/timemachine este portalul perfect pentru a vedea o sinteza a localurilor pe care le-ati vizitat de la primul vostru check in si pana acum. Nici macar nu conteaza daca sunteti un utilizator pasionat sau ocazional al serviciului. Aproape instantaneu, veti vedea o animatie al carei scop este sa va reproduca intr-un mod cat mai atractiv vizual un traseu. Pentru ca in orice dovada clara de haos cu un pic de atentie gasesti ordinea, in cazul Foursquare acest principiu se aplica prin aproximarea unui traseu viitor. Practic, daca v-ati obisnuit sa va beti cafeaua la micul dejun intr-o anumita zona sau un anumit local, acela are mari sanse sa figureze in Time Machine. Acelasi lucru se poate spune despre un parc pe care obisnuiati sa va plimbati doar pentru ca acum sa urmariti cu atentie cat de mult s-a schimbat.

Daca aveti cateva ore de pierdut si vreti sa vedeti o pauza prin , aveti parte de un amalgam de propuneri, solutii si alternative. Deoarece si aici are un rol Time Machine, fostele Check-in-uri au un scop fundamental in definirea sugestiilor de piete, parcuri, restaurante sau diverse tipuri de magazine care se potrivesc ,,personalitatii”. Veti ramane uimit de efortul investit in aceasta aplicatie web.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: