Foursquare permite prietenilor sa-ti faca check-in

Foursquare permite prietenilor sa-ti faca check-in

Intotdeauna m-a deranjat ca cineva de pe Facebook sa-mi dea mie check-in, acum acelasi lucru se va intampla si pe .

foursquare friend check-in intimitate securtate

Desi nu inteleg de ce trebuia sa aiba loc aceasta schimbare, de pe orice platforma tocmai au primit un update semnificativ. Pentru ca in grupul vostru de prieteni exista cineva care abia astepta sa va dea check-in la un bar sau la cinema din momentul in care v-ati intalnit, de acum acel cineva are aceasta posibilitate.

Plecand probabil de la premisa ca peste 90% din check-in-uri au loc in grup, cei de la Foursquare au decis sa implementeze aceasta functie si au facut tot posibilul in a nu o transforma intr-un scandal de securitate si intimitate. In momentul in care veti da check-in la o locatie, in primul ecran in care veti introduce mesajul de status veti avea un buton marcat foarte clar ,,I’m with…”. Printr-un tap pe el, va puteti bifa prietenii de la masa. Dupa ce ati finalizat operatiunea, inainte de a aparea pe undeva, toti prietenii mentionati in check-in vor primi o cerere de confirmare a respectivului check-in.

Trebuie sa retineti insa ca, pentru a nu deveni obositoare aceasta activitate de confirmare, ea este necesara o singura data. Dupa ce ati permis prietenului Andrei sa va treaca prezent la o locatie, o va putea face si pe viitor fara a va mai cere acordul. In cazul in care cineva abuzeaza de privilegiul acordat de voi anterior, merita sa stiti ca puteti in orice moment sa si stergeti un check-in realizat de un amic. Nu in ultimul rand, in permanenta veti fi avertizat prin notificari pe telefon in legatura cu un check-in al vostru realizat de un prieten.

Pentru simplul fapt ca exista perioade in care nu-mi doresc ca toata lumea sa stie unde ma aflu, sper sa nu am prieteni in anturaj care sa abuzeze cu entuziasm de contul meu de Foursquare.

Citește și: