11 mai 2013 | 13:01

Foursquare pentru Windows Phone se modernizeaza

ACTUALITATE
Foursquare pentru Windows Phone se modernizeaza

Pe 25 octombrie 2010 undeva in Brasov si inca de pe atunci eram curios cum va reusi Foursquare sa se mentina in top.

Foursquare

Au trecut aproape trei ani de cand , iar in momentul in care am pus mana pe Windows Phone eram curios care este experienta oferita de platforma la acest capitol, in comparatie cu iOS sau Android. Prima impresie, acum aproximativ doua saptamani, din start a fost foarte buna. Nu au trecut nici cateva zile de atunci si cei de la Foursquare au reinventat complet aplicatia pentru a o aduce la acelasi nivel, poate chiar un pic peste ceea ce vedem pe alte sisteme de operare.

Interfata este simpla, clara si fara multe butoane. In partea de sus a ecranului in permanenta vedeti o harta a zonei in care va aflati. Mai jos un pic, avem sectiunile: Explore, Activity, Profile. Instantaneu puteti vedea locatiile care merita atentie din apropiere. Ratinguri, tipul locatiei, cateva imagini, toate ies in evidenta de cum ati intrat in aplicatie. Aruncati o privire pe pagina de profil si, fara nici un o linie de text, icoanele sunt suficient de sugestive incat sa gasiti imediat ceea ce va intereseaza. Prietenii sunt de asemenea in prim plan, iar placuta activitate de check in este in permanenta la distanta de o atingere. Dupa cum se vede si in capturile de mai sus, culorile sunt alese cu atat de multa atentie incat mesajele sunt clare, icoanele ies in evidenta iar  interfata nu pare aglomerata.

Cu peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global, aplicatia Foursquare, a companiei cu acelasi nume, este o dovada clara a faptului ca Windows Phone a scos ce e mai bun din programatorii Foursquare Labs Inc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele