Foursquare pentru Windows Phone se modernizeaza

, 11 Mai, 13:01

Pe 25 octombrie 2010 undeva in Brasov si inca de pe atunci eram curios cum va reusi Foursquare sa se mentina in top.

Foursquare

Au trecut aproape trei ani de cand , iar in momentul in care am pus mana pe Windows Phone eram curios care este experienta oferita de platforma la acest capitol, in comparatie cu iOS sau Android. Prima impresie, acum aproximativ doua saptamani, din start a fost foarte buna. Nu au trecut nici cateva zile de atunci si cei de la Foursquare au reinventat complet aplicatia pentru a o aduce la acelasi nivel, poate chiar un pic peste ceea ce vedem pe alte sisteme de operare.

Interfata este simpla, clara si fara multe butoane. In partea de sus a ecranului in permanenta vedeti o harta a zonei in care va aflati. Mai jos un pic, avem sectiunile: Explore, Activity, Profile. Instantaneu puteti vedea locatiile care merita atentie din apropiere. Ratinguri, tipul locatiei, cateva imagini, toate ies in evidenta de cum ati intrat in aplicatie. Aruncati o privire pe pagina de profil si, fara nici un o linie de text, icoanele sunt suficient de sugestive incat sa gasiti imediat ceea ce va intereseaza. Prietenii sunt de asemenea in prim plan, iar placuta activitate de check in este in permanenta la distanta de o atingere. Dupa cum se vede si in capturile de mai sus, culorile sunt alese cu atat de multa atentie incat mesajele sunt clare, icoanele ies in evidenta iar  interfata nu pare aglomerata.

Cu peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global, aplicatia Foursquare, a companiei cu acelasi nume, este o dovada clara a faptului ca Windows Phone a scos ce e mai bun din programatorii Foursquare Labs Inc.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Salut Alex, ce Windows Phone ai? Eu am un 620 si sunt multumit de el. Nu duc lipsa de jocuri (mai ales ca am prins Angry BIrdsu gratis in paste), da chiar mi-as dori sa apara jocuri mai celebre si pe aceasta platforma. Ar fi bine apoi sa fie optimizate si pt 512 mb ram, da asta-i alta poveste…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail