Foursquare, o noua aplicatie importanta ajunge pe Windows 8

Foursquare, o noua aplicatie importanta ajunge pe Windows 8

Prezenta Foursquare in magazinul virtual Windows Store a fost , iar zilele trecute s-a confirmat in sfarsit.

foursquare official 4square

Una dintre cele mai populare retele de socializare, pe aceeasi linie cu Facebook si Twitter, este Foursquare. Aceasta din urma, desi si-a gasit loc cu greu in magazinul de aplicatii pentru Windows Phone 8, zilele trecute a inceput sa fie disponibila si in format de Windows 8. Astfel, aveti un client de Foursquare dedicat si pentru tabletele sau notebook-urile cu cea mai recenta versiune de Windows.

Anuntata initial la conferinta Build 2013 din luna iunie, aceasta aplicatie pare sa incorporeze toate functiile la care va puteti astepta, plus cateva specifice acestui sistem de operare. In primul rand, va anunta ca alti utilizatori la o anumita destinatie. Pentru ca intre timp a devenit si o platforma perfecta pentru gasirea de noi destinatii, aceasta aplicatie va oferi noi moduri prin care sa gasiti recomandari de restaurante, magazine si nu numai, adaptate stilului vostru. Una peste alta, va oferi amatorilor de check-in noi moduri prin care sa-si faca simtita prezenta intr-un oras.

Cei de la Microsoft au avut probleme foarte mari in a aduce aplicatii importante in Windows Store de la lansarea de anul trecut a Windows 8. Din acest motiv, Foursquare este o victorie importanta pentru gigantul din Redmond. Din pacate, in continuare nu avem o aplicatie Facebook facuta de Facebook pentru acest OS, cu toate ca exista de mult promisiuni in aceasta directie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: