Foremay este producatorul primului SSD de 2 TB

, 16 Ian, 09:47

Cu toate ca multi utilizatori de sisteme prefera  -urilor pe criteriu de spatiu de stocare si pret, primul criteriu se pare ca a fost invalidat.

Foremay ssd 2.5 inci primul 2TB

Compania Foremay a anuntat zilele trecute disponibilitatea primului SSD de 2,5 inci cu o capacitate de 2TB. Perfect pentru a fi integrat intr-un notebook, noul SSD va fi disponibil in doua variante. TC166 va fi numele respectivului model pentru utilizatorii obisnuiti si SC199 va fi numele unitatilor pentru utilizatorii business. Daca pana in acest moment am mai vazut , solutia celor de la Foremay s-ar putea sa fie solutia de care aveau nevoie utilizatorii cu bugete generoase pentru a renunta la HDD-uri.

Din pacate, producatorul SSD-ului de 9,5 milimetri grosime evita, cel putin momentan, sa ne dea prea multe detalii legate de pret, performanta si disponibilitate. In conditiile in care versiunea SC199 dedicata mediului corporate se afla deja in productie in masa, nu stiu exact ce mai asteapta Foremay pana sa ne ofere respectivele detalii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

daca il scoate la un pret accesibil va face ravagii. tocmai am vazut si stick-ul de 1 tb , deci se poate…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail