24 iul. 2013 | 15:50

Flipboard ajunge pe web in varianta pentru desktop [VIDEO]

ACTUALITATE
Flipboard ajunge pe web in varianta pentru desktop [VIDEO]

In 9 din 10 cazuri, aplicatii sau jocuri de succes de pe desktop fac eforturi sa ajunga pe mobile. a facut invers.

Flipboard online

In urma cu aproximativ trei ani, la scurt timp dupa lansarea primului iPad, Flipboard iti lua ochii printr-un agregator de stiri si articole in format de revista. Ideea era foarte buna, iar realizarea iti dadea pur si simplu impresia ca ti-ai creat propria revista dupa preferintele personale. Era suficient sa-ti definesti categorii de interes, daca optai pentru varianta simpla, sau sa-ti introduci feed-uri de continut, gen pagini web sau retele sociale, daca preferai varianta mai complexa. Indiferent de ceea ce alegeai, ramaneai placut impresionat de rezultate si in mod regulat iti gaseai o sursa de continut editorial de calitate cu care sa-ti pierzi timpul.

Nu a durat mult si aplicatia a fost portata pe Android si ulterior a ajuns si pe ecranul mai mic al iPhone-ului intr-un format optimizat. Aceeasi echipa a promis ca in scurt timp vom vedea si , daca platforma celor de la Microsoft va incanta mai tare. Pentru ca deja se facusere eforturi extraordinare pentru realizarea unei solutii cross-platform, ieri a fost anuntat urmatorul pas in ceea ce inseamna Flipboard.

De acum inainte, revistele create de diversi utilizatori sau cele create de voi pot fi accesate si prin intermediul unui notebook sau desktop accesand adresa www.Flipboard.com.

Flipboard pentru desktop nu include nici un compromis fata de ceea ce vedeam pana acum pe iDevice-uri si Androide. Puteti da frumos paginile unei reviste folosind tastele directionale sau click-ul de la mouse. Daca va incanta o revista sau un anumit articol, il puteti partaja cu usurinta pe Facebook, Twitter sau Mail. Daca va simtiti creativi, puteti la fel de usor sa creati reviste direct din varianta web a serviciului sau va puteti abona la un anumit tip de continut, daca vreti sa primiti notificari in legatura cu continut proaspat dintr-o categorie.

Per ansamblu, cu toate ca experienta utilizarii Flipboard.com mi se pare remarcabila, creatorii serviciului au insistat asupra faptului ca abia in alte sase luni experienta desktop va include toate elementele care ne incanta pe iPad.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele