Far Cry 3 primeste aplicatie pentru mobile

, 10 Ian, 15:00

Ubisoft a lansat o aplicatie pentru mobile numita Far Cry The Outpost. Aceasta ofera accesul jucatorilor la partea de management a modului multiplayer din Far Cry 3, pentru a micsora timpul de deblocare al echipamentului si pentru a incuraja socializarea intre jucatori.

Far Cry 3 The Outpost

Aplicatia este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, si foloseste contul jucatorului de Uplay pentru a verifica progresul sau in componenta online a jocului. Intrucat o mare parte a deblocarii de echipament nou sta in decodarea in timp real ale unor date secrete din joc, The Outpost ofera posibilitatea de a face acest lucru chiar si cand nu aveti acces direct la un PC sau o consola. Mai mult, interactiunea intre jucatorii de Far Cry 3 poate fi facuta direct prin intermediul aplicatiei, alaturi de posibilitatea de a crea noi loadout-uri si de a tine evidenta hartilor create cu editorul inclus in joc.

Pentru a explica mai bine posibilitatile noului Far Cry The Outpost, Ubisoft a lansat si un trailer realizat intr-un mod destul de original. In cazul in care nu puteti gasi aplicatia manual pe magazinele Apple si Google, am atasat mai jos link-uri de download.

Far Cry The Outpost iOS

Far Cry The Outpost Android

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail