Noul Call Of Duty Ghosts are nevoie de un sistem mai puternic

Noul Call Of Duty Ghosts are nevoie de un sistem mai puternic

Mai e putin pana la lansarea noului , motiv pentru care cerintele de sistem au fost asteptate cu sufletul la gura de jucatori.

call of duty ghosts

Cel mai nou joc din seria va fi un succes imens din inertie. Va rula pe PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC si, la momentul lansarii noilor console, va rula de minune si pe Xbox One si PS4.

Avand in vedere ca mai e mai putin de o luna pana la lansarea de pe 5 noiembrie a COD Ghosts, cei mai multi posesori de PC-uri sunt pusi in dilema in ceea ce-i priveste compatibilitatea sistemului din dotare cu noul joc. Acest aspect se datora faptului ca nu am vazut cerintele de sistem ale titlului, pana la aceasta ora. Situatia s-a remediat si cei de la GeForce.com au publicat ieri hardware-ul de care aveti nevoie daca vreti sa va jucati cea mai recenta creatie a celor de la Infinity Ward in conditii optime.

Trecand peste recomandarea unui GeForce GTX780, daca vreti sa va jucati cu detalii maxime, avem parte si de niste cerinte minime, care ar trebui sa ne raspunda la toate intrebarile.

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better

RAM: 6 GB RAM

HDD: 50 GB spatiu

Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 sau mai bun

Sunet: DirectX Compatible Sound Card

DirectX: 11

Internet: Conexiune de banda larga necesara pentru Multiplayer Connectivity. O conexiune la internet necesara pentru activarea jocului.

Evident, casti de gaming aveti la libera alegere 🙂

Ca schimbari semnificative fata de jocurile anterioare din serie, trebuie sa aveti grija la obligativitatea unui sistem de operare pe 64 de biti. In plus, o placa video GTX 550 Ti este mult mai performanta decat un GeForce 8800 GT care anul trecut era suficient pentru a porni Black Ops 2.

Citește și: