27 sept. 2013 | 11:30

Cat te costa sa-ti transformi iPhone-ul 5 in iPhone 5S ?

ACTUALITATE
Cat te costa sa-ti transformi iPhone-ul 5 in iPhone 5S ?

Nu a durat mut si au aparut primele solutii accesibile pentru a-ti transforma in iPhone 5S printr-o folie, carcasa sau husa.

iPhone 5 transformat in iphone 5S

Pentru ca iPhone-ul 5 are foarte multe in comun cu un , mai ales cand tine de forma si dimensiuni, un grup de baieti intreprinzatori s-a gandit sa profite de similaritati si sa creeze un kit de upgrade la iPhone 5S.

Nu e deloc scump sa-ti imbraci vechiul iPhone in hainele aferente noului model, cu conditia sa nu te intereseze si avantajul semnificativ de performanta care vine odata cu noul SoC Apple A7. Accesibil de pe site-ul MobileFun.co.uk, kit-ul in cauza contine cateva folii de aproximativ un milimetru grosime realizate din vinilin. Acestea din urma pot fi achizitionate in orice culoare la acelasi pret de 18 euro plus 4,5 euro transport in frumoasa tara Romania.

Cu alte cuvinte, nu conteaza daca aveti un iPhone 5 negru, il puteti transforma intr-un 5S auriu, alb sau space grey. Acelasi lucru este valabil pentru iPhone-ul de culoara alba lansat anul trecut. Sunt curios daca in cateva zile timpul de livrare se va transforma din cateva saptmani in cateva luni din cauza stock-ului limitat. In acel moment, sigur veti simti ca faceti tranzitia la noul iPhone.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele