E aproape sigur, in septembrie avem iPhone-uri noi

, 02 Sep, 13:20

Daca mai exista vreun dubiu legat de lansarea urmatorului iPhone in luna septembrie, noile informatii ajuta la spulberarea sa.

Apple lansare iPhone iPad politica concedii

Dupa o lunga serie de zvonuri legate de lansarea unui si a unui iPhone mai ieftin cu numele de , se pare ca Apple se afla pe ultima suta de metri inainte de lansarea efectiva a noilor terminale.

Se pare ca Apple a blocat toate vacantele personalului responsabil de suport in perioada 15 – 28 septembrie, adica in aproximativ doua saptamani. Dupa cum s-a intamplat si in anii trecuti, o astfel de actiune a avut loc doar pe perioada unei lansari importante, gen un nou iPhone. Tot acum, posesorii de iDevice-uri compatibile vor putea instala versiunea finala a noului iOS 7, desi interzicerea concediilor nu a fost niciodata legata cu disponibilitatea unei noi versiuni de firmware.

Dupa cum se vede in watermark-ul de mai sus, informatia vine de la AppleInsider, care a primit asigurari legate de autenticitatea documentului disponibil pe intranetul companiei Apple. Acesta infatiseaza cate ore libere isi pot lua angajatii in fiecare zi a lunii in curs. Daca va uitati atent, veti vedea ca acestea scad brusc incepand cu data de 15 a lunii. Daca asta nu era suficient, operatorii de telefonie din SUA, T-Mobile, AT&T si Verizon au angajat practici similare pentru proprii angajati, pregatindu-se pentru lansarea iminenta a noului smartphone creat in Cupertino.

Fara a fi ceva confirmat oficial, informatii scapate anterior pe internet confirma data de 10 septembrie pentru Keynote-ul sustinut de Tim Cook pentru anuntarea noilor iDevice-uri, urmand ca 10 zile mai tarziu acestea sa poata fi achizitionate din magazin.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail