iPhone 5S are o data de lansare aproape oficiala

iPhone 5S are o data de lansare aproape oficiala

Cei de la AllThingsD sunt aproape siguri ca va vedea lumina reflectoarelor pe 10 septembrie, in mai putin de o luna.

apple iphone 5s 10 septembrie data lansare

Ca de fiecare data, surse apropiate de companie au confirmat pentru publicatia americana ca urmatorul sau urmatoarele iPhone-uri vor fi anuntate oficial pe 10 septembrie 2013. Respectiva informatie vine dupa cateva saptamani in care carcase, randari, mufe si camere apartinand urmatoarelor au ajuns pe internet.

Tensiunea creste in piata in ceea ce priveste ipoteticele creatii ale gigantului condus de Tim Cook. Dupa ce s-a speculat intens ca Apple va incerca sa acapareze piata cu noi terminale mainstream, plasticoase si multicolore, zilele trecute am aflat ca insusi inlocuitorul lui Steve Jobs este presat de actionari sa grabeasca ritmul inovatiilor din Cupertino.

Cu un posibil senzor de amprenta ascuns undeva in carcasa, iPhone 5S ar trebui sa fie, din multe puncte de vedere, similar cu actualul varf de gama al americanilor. Daca vom afla informatii si despre un iPhone 5C sau iPhone Lite la aceeasi data de 10 septembrie, aceea va fi o ocazie unica si pentru a ne lamuri ce site-uri si publicatii online au avut cea mai mare dreptate si au publicat primele informatii corecte despre faimosul iPhone de plastic.

In ceea ce priveste viitorul lui iOS 7, daca se respecta o traditie inceputa anii trecuti, noile aparate vor fi preinstalate cu noul SO, in timp ce acelasi firmware actualizat va fi disponibil pentru intreaga gama de iDevice-uri din ultimii ani cu cateva zile mai devreme fata inceperea comercializarii iPhone 5S.

Vizavi de zvonuri pe care ar fi dragut sa le vedem confirmate la evenimentul Apple, dar sunt mari sanse ca acest lucru sa nu se intample, ceasul inteligent Apple si revolutionarul Apple TV in forma unui Smart TV modern reprezinta posibilitati cu un grad infim de probabilitate de materializare. In schimb, OS X Mavericks ar trebui sa iasa din beta in jurul aceleiasi date.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: