Au aparut la vanzare primele carcase pentru iPhone 5C

, 31 Iul, 09:50

Daca nu credeati ca un iPhone ieftin ar putea vreodata sa apara, pe Amazon au inceput sa se comercializeze carcase pentru .Apple iPhone 5c case carcasa

Pe Amazon a aparut o carcasa pentru iPhone 5C, cu numele de Elago S5C Slim Fit 2. Disponibila momentan pentru precomanda, carcasa va ajunge la primii utilizatori incepand cu 23 august. Ca fapt divers, desi s-ar putea ca producatorul respectivului accesoriu sa aiba niste informatii pe care noi nu le avem, in trecut au mai fost introdus la vanzare huse si carcase pentru iDevice-uri care nu au fost anuntate oficial, doar ca acestea sa devina inutile dupa evenimentul de lansare.

Personal, inca am rezerve ca Apple isi va calca pe mandrie si, in loc sa continue linia iPhone 4, 4S si 5, odata cu noul varf de gama va lansa un model din plastic. Cu toate acestea, tot mai multe rapoarte reusesc sa ma contrazica.

Avand in vedere zvonurile din ultimele zile, este aproape sigur ca, odata cu modelul 5S, va fi anuntat pe 6 septembrie si un al doilea terminal mai accesibil ca pret. Indiferent daca se va numi iPhone mini, , sunt mari sanse ca respectivul terminal sa fie realizat din plastic si, ca design, sa fie o combinatie dintre iPhone 5 si iPod Touch 5G.

5ccase

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail