31 iul. 2013 | 09:50

Au aparut la vanzare primele carcase pentru iPhone 5C

ACTUALITATE
Au aparut la vanzare primele carcase pentru iPhone 5C

Daca nu credeati ca un iPhone ieftin ar putea vreodata sa apara, pe Amazon au inceput sa se comercializeze carcase pentru .Apple iPhone 5c case carcasa

Pe Amazon a aparut o carcasa pentru iPhone 5C, cu numele de Elago S5C Slim Fit 2. Disponibila momentan pentru precomanda, carcasa va ajunge la primii utilizatori incepand cu 23 august. Ca fapt divers, desi s-ar putea ca producatorul respectivului accesoriu sa aiba niste informatii pe care noi nu le avem, in trecut au mai fost introdus la vanzare huse si carcase pentru iDevice-uri care nu au fost anuntate oficial, doar ca acestea sa devina inutile dupa evenimentul de lansare.

Personal, inca am rezerve ca Apple isi va calca pe mandrie si, in loc sa continue linia iPhone 4, 4S si 5, odata cu noul varf de gama va lansa un model din plastic. Cu toate acestea, tot mai multe rapoarte reusesc sa ma contrazica.

Avand in vedere zvonurile din ultimele zile, este aproape sigur ca, odata cu modelul 5S, va fi anuntat pe 6 septembrie si un al doilea terminal mai accesibil ca pret. Indiferent daca se va numi iPhone mini, , sunt mari sanse ca respectivul terminal sa fie realizat din plastic si, ca design, sa fie o combinatie dintre iPhone 5 si iPod Touch 5G.

5ccase

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele